Укр
Каталог продукціїВідділ продажуЗапчастиниСервісКонтакти Зв'язатися
location_on
Меню

ТОВ «РОПА Україна» дотримується принципів конфіденційності та недоторканості інформації, отриманої від клієнтів компанії в рамках надання послуг.

ТОВ «РОПА Україна» гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів послуг та покупців товарів (далі – Користувачі), в т.ч. при використанні офіційного сайту ТОВ «РОПА Україна», мобільних застосунків, чатів клієнтського сервісу, сторінок компанії у месенджерах та соціальних мережах.

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збирання (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках функціонування ТОВ «РОПА Україна».

Співпрацюючи з компанією РОПА Україна (мається на увазі придбання товарів та користування послугами), Користувач погоджується зі всіма правилами та умовами Політики.

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований. Неперсоніфікована інформація – інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє ТОВ «РОПА Україна», охоплюють контактні дані, що надаються Користувачами при співпраці з компанією (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреси електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів та послуг; номери та історію замовлень тощо. Інформація надається при контактах Користувача з компанією, в т.ч. за допомогою сайту ТОВ «РОПА Україна», мобільних застосунків, реклами в соціальних мережах тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання компанією РОПА Україна зобов’язань щодо товарів та послуг.

Предмет політики конфіденційності

Дана Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення персональних даних, які Користувач надає за різноманітними запитами Адміністрації сайту (наприклад, при реєстрації на сайті, оформленні замовлення, підписки на повідомлення тощо).

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на Сайті і зазвичай містять у собі наступну інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові Користувача;
  • контактний телефон Користувача;
  • адреси електронної пошти (e-mail);
  • місце проживання Користувача та інші дані.

Адміністрація сайту також докладає зусиль щодо захисту Персональних даних, які автоматично передаються в процесі відвідування сторінок сайту:

  • IP-адреси;
  • інформація про браузер (чи іншу програму, яка здійснює доступ до сайту);
  • годину доступу;
  • відвіданих адрес сторінок;
  • реферер (адреси попередньої сторінки) тощо.

Будь-яка інша персональна інформація не обговорена вище (історія покупок, використовувані браузери та операційні системи тощо) не підлягає навмисному розголошенню.

Цілі збору персональної інформації користувача

Обробка ТОВ «РОПА Україна» персональних даних Користувача буде здійснюватися з метою реалізації відносин у сфері господарської діяльності.

Компанія РОПА Україна може передавати інформацію отриману від Користувачів у рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків (наприклад, операторам поштового зв’язку, перевізникам, кур’єрським службам тощо).

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах компанії РОПА Україна.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних та інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Безпека

На веб-ресурсах РОПА Україна вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо зважити на те, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

РОПА Україна не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних у мобільних застосунках , прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях

Інформація, розміщена на веб-ресурсах ТОВ «РОПА Україна», охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Згода Користувача

Відповідно до Закону Користувач надає компанії РОПА Україна свою згоду на обробку його персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних клієнтів суб’єкта господарювання з метою реалізації відносин у сфері господарської діяльності.

Додаткова інформація

ТОВ «РОПА Україна» залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У разі виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту info@ropa.in.ua